Vertrouwenspersoon

Het is belangrijk dat er een veilige omgeving is voor iedere student. Als er zich problemen voor doen en je weet niet hoe je dit moet oplossen, kan je in eerste instantie altijd bij het bestuur terecht. Wij helpen je graag om dit probleem op te lossen.

Mocht je een keer in een situatie terecht komen waarbij je te maken krijgt met een vorm van ongewenst gedrag en je wilt er liever niet met iemand van de studie over praten? Dan kan je altijd contact opnemen met een vertrouwenspersoon. De Radboud Universiteit heeft meerdere vertrouwenspersonen die elk gespecialiseerd zijn in een bepaald onderwerp.

Klik hier voor meer informatie over de vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen studenten

Een vertrouwenspersoon zou in zulke situaties een aanspreekpunt kunnen zijn voor een student. Hij of zij zou de student kunnen begeleiden om een gesprek aan te gaan met de veroorzaker, maar kan ook op verzoek van de student een bemiddelaar voor je inschakelen. Een vertrouwenspersoon zal samen met de student kijken naar de beste strategie om de situatie op te lossen.

 

Vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen studenten - Studenten (ru.nl)

 

 

 

Word lid van de Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

Nieuws

Afschaffen papieren declaratieformulier

Vanaf vandaag, 24 maart, is het niet meer mogelijk om te declareren via een papieren declaratieformulier. Enkel het online declaratieformulier wordt nog gebruikt. Dit formulier kan gevonden worden onder "Vereniging" -> "Online declaratieformulier".

Lees meer

Contact

Philips van Leydenlaan 25
6525 EX Nijmegen
Ruimtenummer -1.050
TFV@radboudumc.nl

024-3614047 (tussen 12:30 & 13:30)

Volg ons