JAARLIJKS EVENT

Praktijkforum

Het Praktijkforum is een activiteit dat de TFV al jaren kent, een activiteit gericht op de afstuderende studenten van Mondzorgkunde en Tandheelkunde. Zeven bedrijven verzorgen elk een aantal workshops voor deze studenten. Op deze manier bieden de bedrijven samen met de TFV een ”steuntje in de rug”  bij het afstuderen van studenten en vooral ook voor het leven daarna met info die we niet tijdens de opleiding zelf krijgen.

Want wat gaat er eigenlijk met de student gebeuren na de studie, ZZP’er, een eigen praktijk of in loondienst, en wat moet je dan allemaal regelen met bijvoorbeeld verzekeringen?
Op dit soort vragen biedt het Praktijkforum antwoord. De enthousiaste bedrijven komen elk een of meerdere avonden naar de Universiteit in Nijmegen toe om de studenten te informeren.
De studenten worden meegenomen met een kijkje in hun toekomstige leven als tandarts of mondhygiënist.

Deze educatieve en amuserende avonden worden elk jaar weer afgesloten met de alom bekende Praktijkforumreis. Afgelopen keer was dit voor het Praktijkforum van 2023 de stad München in Duitsland! En zoals je in de fotogalerij kan bekijken was dit een groot feest!

Onderstaand vindt u onze Praktijkforum-partners die dit samen met ons mogelijk maken.

Interesse in of vragen over het Praktijkforum? Mail dan naar
 assessori-tfv@radboudumc.nl

Onze Praktijkforum partners

Word lid van de Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

Nieuws

Afschaffen papieren declaratieformulier

Vanaf vandaag, 24 maart, is het niet meer mogelijk om te declareren via een papieren declaratieformulier. Enkel het online declaratieformulier wordt nog gebruikt. Dit formulier kan gevonden worden onder "Vereniging" -> "Online declaratieformulier".

Lees meer

Contact

Philips van Leydenlaan 25
6525 EX Nijmegen
Ruimtenummer -1.050
TFV@radboudumc.nl

024-3614047 (tussen 12:30 & 13:30)

Volg ons