Planning

Maandag 6 november

Maandag trappen we de lustrumweek af met een ceremoniële opening in de Aula, hier komen een aantal belangrijke sprekers een mooi woordje doen om het lustrum goed van start te laten gaan. Voor dat deze sprekers hun woord gaan doen zullen de almanakken uitgegeven worden, hier kun je jezelf en je vrienden dus alvast in zien stralen. Om deze dag in ware lustrumstijl af te ronden zal hierna een chique openingsdiner plaatsvinden bij Landgoed Brakkesteyn.

Dinsdag 7 november

Het open feest is het moment om je vrienden en familie eens te laten zien hoe een van de bizar gave TFV feestjes er uit ziet. Feestjes hebben we natuurlijk wel vaker, maar omdat het ons 12e lustrum is pakken we extra uit, onze line-up bestaat dan ook uit niemand minder dan Sam Hofman, Fokke Simons en de mannen van Wearemamba. Een TFV feestje zonder dresscode bestaat natuurlijk niet, trek voor deze avond daarom je mooiste glitteroutfit aan en laat je innerlijke ster stralen! Tickets zijn verkrijgbaar op de site, dus bestel ze vooral en nodig al je vrienden uit! Dit wil je niet missen!

Woensdag 8 november

Dagactiviteit; ’s Morgens lekker uitkateren hebben we geen tijd voor! Op de woensdag staat er een leuke dagactiviteit gepland. In de bus zal het ontbijt verzorgd worden, waarna we ’s middags een leuke activiteit hebben en afsluitend die dag een diner op een prachtige locatie. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken! De locatie blijft nog even geheim, maar het gaat een schitterende dag worden!

Donderdag 9 november

Op donderdag stappen we voor het faculteits feest in een tijdmachine en reizen we een eeuw terug in de tijd. Waan je op onze eigen faculteit midden in de roaring twenties, waar net als in de Great Gatsby aan champagne geen gebrek zal zijn.

 

Vrijdag 10 november

Tussen het feestgedruis door is er in de lustrumweek ook ruimte voor wat extra verdieping in ons mooie vak. Op vrijdag 10 november vindt namelijk het lustrumcongres ‘ROOTING FOR EXCELLENCE’ plaats in theater Orpheus te Apeldoorn. In de ochtend zullen we vanaf de faculteit vertrekken voor een dag vol interessante lezingen over verscheidene, niet alledaagse onderwerpen. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een overheerlijke lunch en een gezellige borrel om de dag mee af te sluiten.

Voor zowel professionals als studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde zal dit een super leuke en enerverende en gezellige dag worden!

Voor meer informatie over onder andere de sprekers, kijk onder het kopje “Congres” in het menu.

Zaterdag 11 november

Op 11 november 2023 opent Kasteel Limbricht haar deuren voor ons om de lustrumweek af te sluiten met een prachtig gala. Vanaf 20:00 zullen de drankjes rijkelijk vloeien, en voor maar liefst €65,- kan jij als TFV-lid hier onbeperkt gebruik van maken (en voor €75,- mag je ook een leuke date meenemen van buitenaf). Ook de gezellige busrit en een verrassing om 00:12 zitten hierbij inbegrepen. Om 02:00 keren de gasten weder huiswaarts en zullen de overnachters zich begeven naar het Fletcher Hotel in Sittard. De prijs van de hotelovernachting is €76,- per persoon, er zijn maar 60 plekken hiervoor dus wees er snel bij. Hopelijk tot dan, en laten we er een magistrale avond van maken!

Nieuws

Afschaffen papieren declaratieformulier

Vanaf vandaag, 24 maart, is het niet meer mogelijk om te declareren via een papieren declaratieformulier. Enkel het online declaratieformulier wordt nog gebruikt. Dit formulier kan gevonden worden onder "Vereniging" -> "Online declaratieformulier".

Lees meer