Introductie

TFV-introductieweek

 deel te  het tweemaandelijkseHallo aankomende student Tandheelkunde of  Mondzorgkunde!

Ten eerste van harte gefeliciteerd met jouw plaats voor de opleiding Tandheelkunde of Mondzorgkunde in Nijmegen. Een nieuw en spannend, maar vooral leuk avontuur staat op je te wachten. Namens de TFV heten wij jou van harte welkom!

Ieder jaar organiseren wij (de Introductiecommissie) een introductie voor alle nieuwe studenten Mondzorgkunde en Tandheelkunde. De rest van jouw studententijd zal in hetzelfde gebouw onderwijs hebben en dus veel met elkaar te maken krijgen. Wat is er dan leuker dan elkaar vanaf het begin af aan al goed te leren kennen!

De introductieweek zal in 2024 plaatsvinden van 18 tot en met 25 augustus. Tijdens deze week zal je maken met de stad Nijmegen, de TFV, de opleiding, het studentenleven en met jouw studiegenoten.

In het begin zal je waarschijnlijk nog weinig mensen kennen. Geen zorgen, want je bent zeker niet de enige! De hele introductie bestaat uit leuke activiteiten en feestjes, waardoor je snel jouw medestudenten leert kennen en vrienden voor de komende jaren (of voor het leven) maakt!

Een introductieweek in een wellicht nieuwe stad is natuurlijk best wel spannend. Vandaar dat alle zeven groepen met nieuwe studenten de gehele introductie worden begeleid door vier enthousiaste intromentoren. Natuurlijk zijn wij, als introductiecommissie, ook altijd aanwezig en kun je ieder van ons laagdrempelig benaderen. De mentoren en commissieleden studeren zelf ook Tandheelkunde of Mondzorgkunde. Zij kunnen dus al jouw vragen over de studie, Nijmegen, de TFV en nog veel meer beantwoorden!

Tijdens de introductie zal je veel nieuwe informatie krijgen. Over de opleiding, het leven buiten de studie en leer je de stad Nijmegen van binnen en buiten kennen. Verder is er deze week een speciale dag waarbij je alvast kennis maakt met een aantal docenten! Zo zal je de week erna her en der al wat bekende gezichten zien en voel je je snel op je plek.

Om je alvast een beeld te geven hoe jouw introductieweek eruit gaat ziet bij de TFV, kan je hieronder het programma bekijken (binnenkort beschikbaar). Daarnaast krijg je ook als aankomend student een speciale introductie-editie van het tweemaandelijkse tijdschrift “Het Spiegelbeeld” thuis opgestuurd!

Aanmeldprocedure voor studenten Tandheelkunde (RU):

Je kan jezelf aanmelden voor de TFV-introductie via de Radboud Universiteit (RU). Vanuit de RU krijg je een uitnodiging voor de aanmelding. Bij het doorlopen van de stappen zal je ook de betaalmodule tegenkomen (ook geschikt voor buitenlandse studenten). Dit jaar betaal je €98,-. Daarvan is €58,- voor het basisprogramma van de RU en €40,- voor de activiteiten van de TFV.

 

Aanmelding Studenten Mondzorgkunde (HAN):

Gefeliciteerd met jouw plekje binnen de opleiding Mondzorgkunde! Vanuit de HAN wordt er dit jaar geen introductie georganiseerd (daarover meer informatie via deze link), daarom raden wij jullie aan om deel te nemen aan de TFV-introductieweek 2024! Omdat Mondzorgkunde een opleiding aan de HAN is, en de TFV-introductieweek deels vanuit de RU wordt georganiseerd, gaat aanmelden wel iets anders dan voor de RU studenten.

Om je aan te melden voor de TFV-introductie kan je een mailtje sturen naar studievoorlichting@ru.nl met daarin:

  • Je naam
  • Dat je Mondzorgkunde gaat studeren en je graag aan wilt melden voor de TFV Introductieweek
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • E- mailadres
  • Telefoonnummer
  • Student ID
  • Foto van de voor- en achterkant van je ID

Wanneer je dit gedaan hebt zal de RU zo snel mogelijk contact met je opnemen en zullen zij ervoor zorgen dat je hetzelfde traject kan doorlopen als de Tandheelkunde-studenten.

Mocht je hier nog vragen over hebben, of vragen over de introductie in het algemeen, dan kun je mailen naar het mailadres van de Introductiecommissie (tfv.introductiecommissie@gmail.com). Verdere informatie vanuit de RU is te vinden op www.ru.nl/introductie/

Namens het 58e bestuur der TFV en de Introductiecommissie, hopen we jou in augustus te verwelkomen bij onze introductie! Tot dan!

 

Word lid van de Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

Nieuws

Afschaffen papieren declaratieformulier

Vanaf vandaag, 24 maart, is het niet meer mogelijk om te declareren via een papieren declaratieformulier. Enkel het online declaratieformulier wordt nog gebruikt. Dit formulier kan gevonden worden onder "Vereniging" -> "Online declaratieformulier".

Lees meer

Contact

Philips van Leydenlaan 25
6525 EX Nijmegen
Ruimtenummer -1.050
TFV@radboudumc.nl

024-3614047 (tussen 12:30 & 13:30)

Volg ons