Introductie

TFV-introductieweek

Hallo aankomende studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde!

Gefeliciteerd met jullie plaats voor de opleiding Tandheelkunde of Mondzorgkunde in Nijmegen. Een nieuw, spannend en leuk avontuur staat nu echt voor de deur. Namens de TFV willen wij jullie allemaal van harte welkom heten!

Ieder jaar organiseren wij (de Introductiecommissie) een introductie voor alle nieuwe studenten Mondzorgkunde en Tandheelkunde. De rest van jullie studententijd zullen jullie (Tandheelkunde en Mondzorgkunde) in hetzelfde gebouw zitten en veel met elkaar te maken hebben. Wat is er dan leuker om elkaar vanaf het begin af aan al te leren kennen en het gezellig te hebben? Grijp je kans en doe mee met de introductie!

De introductieweek zal plaatsvinden van 20 tot en met 27 augustus 2023. Tijdens deze week zullen jullie kennis maken met de stad Nijmegen, de TFV, het studentenleven en uiteraard zoals net gezegd jullie toekomstige studiegenoten. Meer info hierover kan je vinden op www.ru.nl/introductie/.

In het begin zal je waarschijnlijk nog weinig mensen kennen. Geen zorgen, je bent niet de enige! Al snel zul je steeds meer mensen leren kennen waarmee je de rest van de week een fantastische tijd gaat beleven. Deze week staat vol met leuke activiteiten en feestjes, speciaal voor jullie georganiseerd.

Natuurlijk worden jullie niet aan jullie lot overgelaten en hebben wij gezorgd voor leuke begeleiding deze week. Ook wel bekend als de intro-mama’s en -papa’s. Er zullen dit jaar acht intro-groepjes zijn waarbij ieder groepje 4 mentorouders heeft, die jullie tijdens de introductie door dik en dun zullen helpen en steunen.

Jullie zullen worden voorzien van informatie over het leven buiten te studie maar natuurlijk ook over het leven op de opleiding zelf. Een speciale dag zal worden ingepland waarbij jullie met een aantal docenten en het gebouw kennis zullen maken, zodat wanneer je in september echt van start gaat met je studie, je niet verdwaald hoeft rond te lopen.

Om jullie een klein beetje een beeld te geven van hoe zo’n introductie week er precies uit ziet bij de TFV kunnen jullie hieronder het programma van de introductie van 2019 bekijken (toen alles nog normaal was). Ook kunnen jullie het speciale introductie tijdschrift van 2020 “Het Spiegelbeeld” bekijken via deze link.

Aanmelding studenten Tandheelkunde (RU):

Gefeliciteerd, je bent geselecteerd voor de studie Tandheelkunde! Nu kun je je gaan aanmelden voor de tofste week van het jaar, de introductie 2023. Dit gaat via een uitnodiging die je hebt ontvangen voor de aanmelding via de RU. Bij het doorlopen van de stappen zal je ook de betaalmodule tegenkomen (ook geschikt voor buitenlandse studenten). Dit jaar betaal je 78 euro, waarvan 58 euro voor de activiteiten van de RU is en 20 euro voor de activiteiten van de TFV.

 

Aanmelding Studenten Mondzorgkunde (HAN):

Gefeliciteerd met jouw plekje binnen de opleiding Mondzorgkunde! Omdat de introductie officieel gezien van de universiteit is, en jullie als Mondzorgkundestudenten de eer krijgen om ook aan deze supertoffe intro mee te mogen doen, is het een hele grote aanrader dit ook echt te doen! De aanmelding gaat wel iets anders dan voor de RU studenten. Informatie daarover kun je op deze site terug vinden.

Om je aan te melden voor de TFV-introductie kan je een mailtje sturen naar studievoorlichting@ru.nl met daarin:

  • Je naam
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • E- mailadres
  • Telefoonnummer
  • Foto van de voor- en achterkant van je ID

Wanneer je dit gedaan hebt zal de RU zo snel mogelijk contact met je opnemen en zal je hetzelfde traject als de Tandheelkunde-studenten doorlopen.

Mocht je hier nog vragen over hebben, of vragen over de introductie in het algemeen, dan kun je mailen naar het mailadres van de Introductiecommissie (tfv.introductiecommissie@gmail.com). Verdere informatie vanuit de RU is te vinden op www.ru.nl/introductie/

Namens het 57e bestuur der TFV en de Introductiecommissie, hopen we jou in augustus te verwelkomen bij onze introductie! Tot dan!

 

Word lid van de Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

Nieuws

Afschaffen papieren declaratieformulier

Vanaf vandaag, 24 maart, is het niet meer mogelijk om te declareren via een papieren declaratieformulier. Enkel het online declaratieformulier wordt nog gebruikt. Dit formulier kan gevonden worden onder "Vereniging" -> "Online declaratieformulier".

Lees meer

Contact

Philips van Leydenlaan 25
6525 EX Nijmegen
Ruimtenummer -1.050
TFV@radboudumc.nl

024-3614047 (tussen 12:30 & 13:30)

Volg ons