Bestuur

Bestuur

Het bestuur bestaat uit zes personen. Er wordt jaarlijks een nieuwe Praeses gekozen uit studentleden, die daarna zijn of haar eigen bestuur gaat samenstellen. Met behulp van commissies streeft het bestuur ernaar activiteiten te organiseren voor haar leden (studenten, oud-studenten en medewerkers). 

Het 58e bestuur der Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen:

Sten Jeuring

Sten Jeuring

Praeses

Mijn naam is Sten Jeuring en ik ben 24 jaar oud. In 2020 ben ik begonnen met de opleiding Tandheelkunde, en sindsdien woon ik dan ook in Nijmegen. Vanaf mijn eerste jaar ben ik al veel bij TFV-activiteiten te vinden, en het is mij dan ook een eer om dit jaar als Praeses onderdeel te mogen zijn van het 58e bestuur der TFV. Ik ben ervan overtuigd dat we aankomend jaar met ons zessen gaan bijdragen aan wederom een prachtig jaar voor de TFV en haar leden. Graag houd ik laagdrempelig contact met iedereen, dus spreek me vooral aan of neem contact met me op als je vragen hebt over wat dan ook!

Contact: praeses-tfv@radboudumc.nl

Rozemarijn Kaman

Rozemarijn Kaman

Vice-Praeses

Mijn naam is Rozemarijn Kaman. Ik ben 21 jaar oud en ben sinds 2020 student aan de opleiding Tandheelkunde. Het is mij een eer om mij komend jaar vol enthousiasme en gedrevenheid in te mogen zetten als Vice-Praeses van het 58e bestuur der TFV.
Ik hoop de schakel te kunnen zijn tussen studenten en interne onderwijsinstanties en de lijntjes met beide partijen kort te houden. Daarnaast zal ik mij komend jaar bezig houden met onderwijs gerelateerde activiteiten, zoals het organiseren van de Open Dag en de diploma-uitreikingen. Ik vind het erg belangrijk dat de drempel om mij aan te spreken laag ligt. Dus, zie je mij lopen? Houd mij dan gerust tegen voor vragen of gewoon een gezellig praatje!

Contact: vicepraeses-tfv@radboudumc.nl

Cato Smook

Cato Smook

Abactis

Hi, ik ben Cato en ik ben 21 jaar. In 2021 ben ik begonnen aan de studie Tandheelkunde en ik heb vanaf het eerste moment een hart voor de vereniging gehad. Met trots en veel enthousiasme mag ik mezelf voorstellen aan jullie als Abactis van het 58e bestuur der TFV. Komend jaar ben ik verantwoordelijk voor de communicatie binnen en buiten de vereniging. Zo komen de mails aan het algemene TFV-mailadres bij mij terecht. Ik beheer het ledenbestand en draag zorg voor het digitale archief. Uiteraard notuleer ik als Abactis de vergaderingen. Ik heb altijd al een liefde voor taal gehad en ben dan ook vereerd dat ik me op deze manier mag inzetten voor de vereniging. Bovendien heb ik ontzettend veel zin om er samen met mijn lieve leuke bestuursgenootjes een fantastisch mooi jaar van te maken.
Heb je vragen of wil je gezellig kletsen, je bent bij mij altijd welkom!

Contact: tfv@radboudumc.nl

Sjoerd Tönnissen

Sjoerd Tönnissen

Quaestor

Mijn naam is Sjoerd Tönnissen, ik ben 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het mooie Brabant. In 2021 verruilde ik mijn kleine Brabantse dorpje voor de mooie stad Nijmegen en ben ik begonnen aan mijn studie Tandheelkunde. Al vanaf het begin van mijn studie heb ik veel plezier beleefd aan de activiteiten van de TFV en de ontelbare avonden in ’t Dappenglaasje. Dit jaar mag ik met veel enthousiasme de functie van Quaestor over gaan nemen. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor de geldzaken en het contact met de sponsoren. De activiteiten waar ik dus altijd zo veel plezier aan heb beleefd mag ik nu dus zelf mede mogelijk maken. Naast de financiën ben ik natuurlijk ook altijd in voor een gezellig praatje, dus als je vragen hebt kun je die altijd aan mij stellen.
Ik kijk er erg naar uit om er een geweldig leuk jaar van te gaan maken!

Contact: quaestor-tfv@radboudumc.nl

Rafik Francisco

Rafik Francisco

Assessor I

Mijn naam is Rafik Francisco, ik ben 22 jaar oud en ik ben geboren en getogen in het mooie Nijmegen. Dit jaar neem ik de functie van Assessor I op mij. De taken die ik op mij zal nemen zijn onder andere het onderhouden van de site en de app, Het leiden van de Promocommissie en het organiseren van het Praktijkforum. Daarnaast zorg ik ook dat er altijd heerlijke koffie klaar staat in onze TFV-kamer. In deze kamer ben ik elke pauze te vinden. Als je vragen hebt over een van de onderwerpen waar ik verantwoordelijk over ben óf je wilt gewoon even gezellig komen kletsen: kom dan vooral langs!

Contact: assessori-tfv@radboudumc.nl

Iris Waterval

Iris Waterval

Assessor II

Mijn naam is Iris Waterval, ik ben 20 jaar oud en zal dit jaar de functie Assessor II vervullen. Ik zit het tweede jaar van mondzorgkunde. In mijn eerste jaar heb ik de TFV heel goed leren kennen. Ik vind het dus ook een eer om deel uit te mogen maken aan het 58e bestuur. Ik heb ontzettend veel zin in dit bijzonder leuke jaar! Ik zal dit jaar het aanspreekpunt zijn voor studenten mondzorgkunde, ik zorg dat de socials up-to-date blijven en zorg dat er wat lekkere snacks zijn in de kamer. Mocht je ergens vragen over hebben, spreek me vooral aan!

Contact: assessorii-tfv@radboudumc.nl

Word lid van de Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

Nieuws

Afschaffen papieren declaratieformulier

Vanaf vandaag, 24 maart, is het niet meer mogelijk om te declareren via een papieren declaratieformulier. Enkel het online declaratieformulier wordt nog gebruikt. Dit formulier kan gevonden worden onder "Vereniging" -> "Online declaratieformulier".

Lees meer

Contact

Philips van Leydenlaan 25
6525 EX Nijmegen
Ruimtenummer -1.050
TFV@radboudumc.nl

024-3614047 (tussen 12:30 & 13:30)

Volg ons