BESTUUR

Bestuur 2022

Het bestuur bestaat uit zes personen (meestal 5 van Tandheelkunde, 1 van Mondzorgkunde). Er wordt jaarlijks een nieuwe Praeses gekozen uit studentleden, die daarna zijn of haar eigen bestuur gaat samenstellen. Met behulp van commissies streeft het bestuur ernaar activiteiten te organiseren voor haar leden (studenten, oud-studenten en medewerkers). 

Praeses

Mariam Mohammadin 

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Mariam Mohammadin, 23 jaar oud en vierdejaars student Tandheelkunde. Vanaf het begin van mijn studie was ik te vinden bij activiteiten en ben ik actief geworden bij verschillende commissies van de TFV en heb ik zo een hart voor de Vereniging ontwikkeld. Dit jaar is aan mij de eer om het Praesidaat op mij te nemen. Ik heb  enorm veel zin om samen met mijn toppers van bestuursgenoten er, ondanks alle coronaperikelen, een hartstikke mooi en gezellig jaar van te maken voor de TFV! Mocht u vragen hebben over de TFV of gewoon zin hebben in een praatje, spreek mij dan vooral even aan!

praeses-tfv@radboudumc.nl

 

Vice-Praeses

Lotte Woud 

Mijn naam is Lotte Woud, 23 jaar oud en ben geboren en getogen in het mooie Nijmegen. In 2017 ben ik gestart met de opleiding Tandheelkunde en wat vliegt deze leuke tijd snel voorbij! Hier heb ik mij altijd erg thuis gevoeld. Het is een energieke maar ook hechte vereniging! Ik vind het dan ook onwijs leuk dat ik aankomend jaar de functie van Vice-Praeses mag gaan uitvoeren, dit betekent dat ik mij vooral bezig houden met de zaken rondom het onderwijs. Ik weet zeker dat het een prachtig jaar gaat worden. Mocht je komend jaar nou vragen hebben omtrent het onderwijs of gewoon lekker een keertje willen kletsen, spreek mij dan zeker een keertje aan!  Hopelijk zie ik jullie snel een keertje in de TFV-kamer of bij andere activiteiten. 

Vicepraeses-tfv@radboudumc.nl

 

Abactis

Mike Mennen 

Hoi! Ik ben Mike Mennen, 24 jaar oud en zit momenteel in het 5e jaar van de studie Tandheelkunde. Ik ben geboren in Eindhoven en opgegroeid in het pitoreske dorpje Gerwen.
Sinds ik ben begonnen aan de studie Tandheelkunde ben ik vooral in Nijmegen te vinden.Vanaf het tweede jaar ben ik actiever geworden bij de TFV. Ik draag met plezier mijn steentje bij binnen verschillende commissies.
Het is een hele eer dat ik mij komend jaar Abactis mag noemen en al jullie vragen mag beantwoorden via de mail. Heb je vragen of gewoon zin in een leuk praatje, kom dan vooral ook een keer langs in de TFV-kamer!

tfv@radboudumc.nl

Quaestor

Roderick Theunisz 

Mijn naam is Roderick Theunisz, Ik ben 20 jaar geleden geboren in Dordrecht maar ben inmiddels alweer ruim twee jaar woonzaam in de oudste stad van Nederland. Ik zit in mijn derde jaar van Tandheelkunde. Daarbij mag ik dit jaar vol enthousiasme de functie van Quaestor vervullen in het 56e bestuur der TFV. Ik heb in de jaren dat ik hier rond loop altijd met heel veel plezier deelgenomen aan de vele activiteiten en feesten die de TFV elk jaar weer neerzet. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om er tijdens mijn Quaestoraat alles uit te halen en zo een fantastisch jaar neer te zetten. Schroom niet om mij aan m'n mouw te trekken voor een vraag, of gewoon een gezellig praatje.

Quaestor-tfv@radboudumc.nl

Assessor I

Mats Mollink

Mijn naam is Mats Mollink en ik ga aankomend jaar de taak als Assessor I op mij nemen. Ik ben 19 jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar van Tandheelkunde.
Direct in mijn eerste jaar van deze opleiding heb ik mee gemaakt wat een ontzettend leuke en enthousiaste vereniging dit is. Het is mij dan ook een eer om de functie Assessor I te mogen bekleden. 
Het komende jaar zal ik mij vooral bezighouden met het maken van deze site, de promo van de TFV en zal ik zorgen dat er weer een mooie praktijkforum georganiseerd wordt. Maar natuurlijk zorg ik er ook voor dat er bijna elke pauze een lekkere pot koffie klaar staat. Dus heb je een slecht humeur, kom dan langs voor een gezellig praatje met een veel te sterke bak ouderwetse pleur.

assessori-tfv@radboudumc.nl

Assessor ii

Iris Damen 

Mijn naam is Iris Damen, ik ben 23 jaar oud en zal dit jaar met veel enthousiasme en plezier de functie Assessor II binnen het 56e bestuur der TFV bekleden. Ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Mondzorgkunde. Het komende jaar ga ik mij inzetten om mondzorgkundestudenten meer te betrekken binnen de TFV, ga ik mij bezighouden met onderwijs van Mondzorgkunde en het onderhouden van onze Sociale Media. Het is mij dan ook een eer om mijn rol als Assessor II te mogen uitvoeren en kan niet wachten om aan deze uitdaging te beginnen! Ik ben ervan overtuigd dat wij er met zijn zessen een geweldig jaar van gaan maken. Wanneer jullie met vragen zitten over Mondzorgkunde of iets anders, mag je me natuurlijk altijd aanspreken!

 assessorii-tfv@radboudumc.nl

Word lid van de Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

Nieuws

Online declaraties

Het is sinds kort mogelijk om online je declaraties in te dienen. Dus mocht jij nog iets moeten declareren, kijk dan onder het kopje "Vereniging" om bij het declaratieformulier te komen.

Lees meer

Nieuwe site van de TFV!

Dit jaar is de Automatiseringscommissie druk bezig geweest met het maken van een nieuwe site. Neem gauw een kijkje als je nog niet alles hebt gezien! We hopen dat u de site net zo mooi vindt als dat wij het vinden! Vanaf nu is tfvnijmegen.nl de nieuwe weblink voor de...

Lees meer

Contact

Philips van Leydenlaan 25
6525 EX Nijmegen
Ruimtenummer -1.050
TFV@radboudumc.nl

024-3614047 (tussen 12:30 & 13:30)

Volg ons