Bestuur

Bestuur

Het bestuur bestaat uit zes personen. Er wordt jaarlijks een nieuwe Praeses gekozen uit studentleden, die daarna zijn of haar eigen bestuur gaat samenstellen. Met behulp van commissies streeft het bestuur ernaar activiteiten te organiseren voor haar leden (studenten, oud-studenten en medewerkers). 

Het 57e bestuur der TFV:

Circe de Vries

Circe de Vries

Praeses

Mijn naam is Circe de Vries en ik ben 21 jaar oud. In 2019 ben ik begonnen met de opleiding Tandheelkunde. Sindsdien ben ik ook te vinden bij alle leuke activiteiten die door onze vereniging worden georganiseerd, daarom voelde ik me al snel heel erg thuis bij de TFV. Tijdens dit lustrumjaar is het aan mij de eer om het Praesidaat op mij te nemen. Ik kijk er enorm naar uit om er samen met mijn lieve bestuursgenoten een fantastisch jaar van te maken voor de TFV en haar leden. Indien je nog vragen hebt over de TFV of gewoon een keer gezellig wil kletsen, schroom dan zeker niet om mij aan te spreken!

Contact: praeses-tfv@radboudumc.nl

Ay-Xia Ma

Ay-Xia Ma

Vice-Praeses

Mijn naam is Ay-Xia Ma en ik ben 21 jaar oud. Al sinds 2019 loop ik hier rond met de titel student Tandheelkunde, maar het is me een eer dit jaar ook rond te mogen lopen als Vice-Praeses van het 57e bestuur van onze prachtige vereniging. Als schakel tussen studenten en interne onderwijsinstanties hoop ik voor beide partijen bij te kunnen springen en waar mogelijk, mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan. Met z’n allen zullen we een geweldig (lustrum)jaar op de kaart zetten. Mocht je vragen of opmerkingen over het onderwijs hebben, houd me dan gerust tegen in de wandelgangen!

Contact: vice-praeses-tfv@radboudumc.nl

Willem Kersten

Willem Kersten

Abactis

Ik ben Willem Kersten. In 2001 geboren in het mooie Noord-Limburgse dorpje Sevenum. Met veel enthousiasme en gedrevenheid mag ik me aan jullie voorstellen als Abactis van het 57e bestuur der TFV. Ik ben de man van het geschreven woord en verantwoordelijk voor de communicatie binnen en buiten de vereniging. Zo komen de mails aan het algemene TFV-mailadres bij mij terecht. Ik beheer het ledenbestand en draag zorg voor het digitale archief. Uiteraard notuleer ik als Abactis de vergaderingen. Ik heb een ontzettend gevarieerde agenda en dat is wat deze functie zo leuk maakt. Je kunt me herkennen aan mijn compromisloze Limburgse tongval. Dus, kom je mij tegen? Deins dan vooral niet terug maar spreek mij aan voor vragen of een gezellig praatje.

Contact: tfv@radboudumc.nl

Piet Smulders

Piet Smulders

Quaestor

Ik ben Piet Smulders en ben 21 jaar oud. Dit jaar zal ik de functie van Quaestor vervullen. Het is voor mij een grote eer om mezelf bezig te houden met de geldzaken van de TFV, en de vereniging financieel gezond te houden. Al sinds mijn eerste jaar ben ik graag bij alle activiteiten die de TFV te bieden heeft. Nu is het mijn taak om deze activiteiten mogelijk te maken door genoeg sponsorgeld binnen te halen. Ik kijk erg uit naar dit leuke maar vooral ook leerzame jaar, en ga flink mijn best doen om een onvergetelijk lustrum neer te zetten!

Contact: quaestor-tfv@radboudumc.nl

Esrah van Hofwegen

Esrah van Hofwegen

Assessor I

Mijn naam is Esrah van Hofwegen, ik ben 20 jaar oud en dit jaar neem ik de functie van Assessor I op mij. Ik heb er enorm veel zin in om er samen met mijn medebestuursleden een fantastisch lustrumjaar van te maken. De taken die ik op mij zal nemen zijn onder andere het onderhouden van de site en de app en het organiseren van het Praktijkforum, maar misschien wel mijn belangrijkste taak is het zetten van de heerlijke koffie in de TFV-kamer. In deze kamer ben ik elke pauze te vinden voor een praatje, dus kom vooral langs!

Contact: assessori-tfv@radboudumc.nl

Jade Molendijk

Jade Molendijk

Assessor II

Mijn naam is Jade Molendijk, ik ben 22 jaar oud en ik heb dit jaar de eer om de functie Assessor II op mij te nemen. Ik zit nu in mijn tweede jaar van Mondzorgkunde en ik voel mij al vanaf het begin van mijn studie enorm thuis bij onze mooie vereniging. Ik kan niet wachten om van dit jaar een onwijs gaaf lustrumjaar te maken samen met mijn lieve bestuursgenootjes. Dit jaar zal ik het onderwijs van Mondzorgkunde in juiste banen proberen te leiden, zorg ik voor voldoende snacks in de kamer en houd ik de socials up-to-date. Mocht je vragen hebben omtrent het onderwijs van Mondzorgkunde, of wil je gewoon even lekker kletsen, schiet mij vooral aan!

Contact: assessorii-tfv@radboudumc.nl

Word lid van de Tandheelkundige FaculteitsVereniging Nijmegen

Nieuws

Afschaffen papieren declaratieformulier

Vanaf vandaag, 24 maart, is het niet meer mogelijk om te declareren via een papieren declaratieformulier. Enkel het online declaratieformulier wordt nog gebruikt. Dit formulier kan gevonden worden onder "Vereniging" -> "Online declaratieformulier".

Lees meer

Contact

Philips van Leydenlaan 25
6525 EX Nijmegen
Ruimtenummer -1.050
TFV@radboudumc.nl

024-3614047 (tussen 12:30 & 13:30)

Volg ons