Congres

Geachte TFV’er, geachte geïnteresseerde,

Ter ere van haar 12e lustrum organiseert de TFV een lustrumcongres voor iedereen die Tandheelkunde en Mondzorgkunde in Nijmegen een warm hart toedraagt.

Ons congres heeft een andere insteek dan het jaarlijkse symposium dat wij organiseren voor de ouderejaarsstudenten. Dit lustrumcongres organiseren we voor alle (young-)professionals in de mondzorg. Het thema van het congres is dan ook ‘Rooting for excellence’. Het is een dag vol met inspirerende sprekers, lekker hapjes en een sfeervolle afsluitende borrel om weer eens bij te praten met uw (oud) studiegenoten. De congrescommissie is al lange tijd in de weer om er een schitterende editie van te maken en wij hopen u allen te mogen verwelkomen!

Het congres zal plaatsvinden op vrijdag 10 november 2023 in ‘Theather Orpheus’ te Apeldoorn. Op de onderstaande posters staat aanvullende informatie over onder andere de sprekers. Tickets kunnen vanaf hier worden gekocht.

Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan door een mail te sturen naar tfv.symposium@gmail.com.

Tot 10 november,

De Congrescommissie der TFV – Rooting for exellence 2023

Nieuws

Afschaffen papieren declaratieformulier

Vanaf vandaag, 24 maart, is het niet meer mogelijk om te declareren via een papieren declaratieformulier. Enkel het online declaratieformulier wordt nog gebruikt. Dit formulier kan gevonden worden onder "Vereniging" -> "Online declaratieformulier".

Lees meer